Adresgegevens

Top Therapieën
Vaart ZZ 1
7833 AA Nieuw-Amsterdam

T: 0591-555390
E: info@toptherapieen.nl

André Pat

Ik ben André Pat, geboren op 11 september 1973 in Schoonebeek en sinds kort ook weer woonachtig in Schoonebeek.


9_thumb1.jpg


Na het VWO ben ik in 1993 begonnen met de opleiding Fysiotherapie in Heerlen. Dit in verband met loting voor een studieplaats. Nadat ik mijn propadeuse heb behaald ben ik vervolgens ingestroomd in het 2e jaar in Groningen. Daar heb ik in het voorjaar van 1998 mijn diploma Fysiotherapie behaald.
Meteen na het behalen had ik het geluk dat ik meteen aan het werk kon als fysiotherapeut in Steinfurt(Duitsland). In totaal heb ik 4 jaar in Duitsland gewerkt in 3 verschillende praktijken. Daarna ben ik in Nederland gaan werken in een particuliere praktijk in Nieuw-Schoonebeek. Daar heb ik ruim 6 jaar gewerkt. Een van mijn collega's was mijn huidige compagnon Willemijn Trip. Samen met Willemijn zijn wij vervolgens op 1 juni 2008 begonnen met onze huidige praktijk, TOP-Therapieën.
In 2008 heb ik, na een 4-jarige opleding, mijn diploma als Manueel Therapeut behaald. Naast de opleiding tot Fysiotherapeut en Manueel Therapeut heb ik meerdere cursussen gedaan op het gebied van training en behandeling.
Buiten het werk heb ik als hobby's mijn gezin en voetbal. Ik heb samen met Manna een dochtertje, Marle (mei 2005) en een zoontje Anno (kerst 2008).
Het voetbal heeft altijd een belangrijke rol gespeeld. Ik heb in de jeugd bij Minjak te Schoonebeek gespeeld en na een paar jaar in het 1e van Minjak gevoetbald te hebben, ben ik bij Germanicus in Coevorden gaan voetballen(9seizoenen). Daarna wat rondgezworven m.n. in Duitsland, ook nog 2 seizoenen als hoofdtrainer. Nu ga ik weer voetballen bij mijn oude vereniging in Schoonebeek(tegenwoordig SVV'04).
Momenteel werken we met een leuk team in onze jonge praktijk en we willen de praktijk zo breed mogelijk maken en houden(veel soorten therapie) en zo laagdrempelig mogelijk, zodat iedereen ons eenvoudig kan bereiken.